Hoe ziet een Ibiza tas er precies uit?

Ibiza tas

We horen de term de laatste jaren wel vaker in fashionland: De Ibiza tas. Maar wat wordt daar nu precies mee bedoeld? Over het algemeen betreft het de vrolijke, kleurrijke tassen in Ibiza stijl, oftewel met veel kraaltjes, applicaties en franjes. We kennen natuurlijk allemaal de Ibiza style sieraden. Een Ibiza tas heeft precies hetzelfde stijltje, en er wordt gebruik gemaakt van dezelfde soort materialen. Zo’n tas in Ibiza stijl is vaak gemaakt van leer, waarop allerlei applicaties zijn geborduurd of bevestigd. De combinatie van een goede kwaliteit leer met deze kleurrijke applicaties maakt het een tas die jaren mee kan. Het is namelijk een heel tijdloos stijltje, die je heel gemakkelijk kunt combineren met elke outfit. Sterker nog, zo’n tas maakt elke outfit helemaal af.

Een Ibiza tas past bij al je kleding

Het leuke aan dit Ibiza-achtige stijltje, of we het nu over sieraden of tassen hebben, is dat het past bij super veel verschillende outfits. Het is namelijk niet perse de bedoeling dat alles super goed bij elkaar matcht, integendeel. Het is een beetje een hippie stijltje, waarbij je gemakkelijk diverse kleuren en prints met elkaar kunt combineren. Ook vintage kleding doet het heel goed in combinatie met een Ibiza tas en Ibiza style sieraden. Met zo’n look waan je je direct in het zonnige Spanje, en kun je de zomer helemaal aan.

De Ibiza stijl is super populair

Een van de redenen dat je steeds vaker zo’n Ibiza tas spot of outfits met Ibiza style invloeden is dat mensen dit associëren met Spanje, en dan voornamelijk met de lifestyle daar. Spanjaarden zijn namelijk veel relaxter dan wij. Ze leven met de dag en maken zich niet zo druk om de dag van morgen. En dat zie je ook aan de manier waarop ze zich kleden: Relaxter, kleurrijker en  met veel Ibiza-achtige invloeden. En omdat het een stijltje is die we niet zomaar meer uit het straatbeeld zien verdwijnen kun je jezelf gerust wat tassen cadeau doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *