Wat doet een bewustzijnscoach?

bewustzijnscoach

Is je levensverhaal minder mooi dan je zou willen? Dat is écht niet zo ongewoon dan je denkt. Iedereen van ons heeft namelijk zijn of haar persoonlijk levensverhaal, het ene al wat succesvoller dan het andere. Ons leven verloopt bij iedereen met ups en downs, maar zijn deze laatste bij jou in de meerderheid? Dan is je levensverhaal vaak een echt blok aan je been en kan het uitgroeien tot een trauma dat je levenslang achter je aansleept. Je lijkt vastgelopen in het leven, mislukt ook.  Toch wil je er alles aan doen om dit recht te zetten. Dat is de eerste en belangrijke stap naar meer bewustwording. Dat kun je niet alleen. De hulp van een bewustzijnscoach  of energetische coach is daarbij meer dan welkom.

Een bewustzijnscoach herstelt je zelf genezend vermogen

Een bewustzijnscoach leert je met een persoonlijke aanpak hoe je meer bewuster kunt leven. Hij geeft je meer veerkracht waardoor je moeilijke situaties leert relativeren en doeltreffend kunt aanpakken. En tenslotte leert hij je contact maken met je innerlijke wijsheid en kracht. Want ook al ben je er niet van bewust, beiden zijn wél aanwezig. Een bewustzijnscoach leert je onder meer bewuster  en meer verbonden ademen. Daardoor krijg je extra energie waardoor je beter in staat bent om je zelf te genezen. Je lichaam is van nature best in staat om zichzelf te herstellen, zowel lichamelijk als geestelijk. Stress, spanningen en blokkades verminderen waardoor je je vitaliteit terugkrijgt. De bewustzijnscoach realiseert dit alles met meerdere coachinggesprekken. Hij helpt je tegelijk eventuele trauma’s te verwerken.

Energetische coaching

Is een verzamelnaam van alle coachingsvormen die werken met energie, kracht, genezing en alle andere spirituele methodes. Een energetische coach begeleidt personen met allerlei blokkades en verstoringen en brengt zowel ons lichaam als onze geest  weer in evenwicht. Ze geven je zelfgenezend vermogen dat je van nature bezit terug. Reiki, aurahealing, chakra healing, regressietherapie, omega health coaching, allerlei soorten massages, acupunctuur, voetreflexologie en cranio-secrale therapie zijn de meest bekende alternatieve geneeswijzen die deel uitmaken van energetische coaching.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *